...A PŘECE O "ZDRAVÍ" NAPÍŠI.....

13.03.2014 10:35

 HANNAH PROSÍ VŠECHNY, KTERÝM OČKOVÁNÍ VZALO NEJEN ILUZE, ALE I ZDRAVÍ BLÍZKÉHO, PIŠTE, PIŠTE své příběhy, dává příspěvky do knihy č. 7!!!
hannah19@seznam.cz

 

...A PŘECE O "ZDRAVÍ" NAPÍŠI.....

Nedávno jsem zde uvedla, že jsem nucena přepracovat sedmou knihu. Měla být o zdravotních indispozicích v datu narození, ale uvědomila jsem si, po předchozích zkušenostech s různými "diagnostiky", že lidé na takové informace nejsou připraveni, nebo spíše - že je mezi lidmi mnoho těch, kterým "smrdí práca" a udělali by si z toho živnost, která by strašila lidi.

Události posledních dní mě přivedly na myšlenku, že se přeci jen ke "ZDRAVÍ" ve své knize vrátím, ale zcela jinak. Spíše o ničení zdraví.....Očkováním.

Prosím tedy ty z vás, kteří mají nevalné a tragické zkušenosti s očkováním svých dětí, aby mi příběhy napsaly na pracovní email: hannah19@seznam.cz

Samo sebou se to týká všech, kteří se nebojí otevřeně popsat své zkušenosti a neznalým, mladým maminkám, radami a příklady pomoci z tohoto začarovaného kruhu, kterým bezpochyby naše zdravotnictví a "povinné očkování" je.

Nebudu uvádět žádná jména, data a jiné osobní údaje, pouze do své knihy vlomím pár příběhů vás, pro něž se stalo očkování noční můrou, stejně jako pro celou naši rodinu.
Je nutné, abychom společně zabojovali proti zdravotní mafii, proti nezodpovědným pediatrům a lékařům, kterých je - žel Vesmíru - stále více. 

Je potřeba informovat maminky, babičky a tety , stejně tak jako tatínky a dědečky o tom, co může způsobit očkovací sérum nejenom kojenci, ale prošlá vakcína i dospělému jednici, a to trvale, celoživotním postižením. Mé knihy čte dostatečné množství lidí na to, aby se tento nešvar začal veřejně pranýřovat, odmítat bez jakéhokoli postihu a aby se jím začali zabývat kompetentní lidé. POKUD TEDY JEŠTĚ NĚJACÍ, V TÉTO OBLASTI, JSOU....
Předem děkuji všem, kteří svými příběhy pomohou ostatním!!

DĚKUJI PŘEDEVŠÍM ROMANĚ B., KTERÁ JIŽ SVÝM SMUTNÝM PŘÍBĚHEM PŘISPĚLA!!!

 

1